Cases

Convoy Games

Convoy Games is een indie (independent) videogame bedrijf in Leeuwarden, en daar zijn er niet veel van. Daarom was ik trots dat ik een tweetal websites voor ze mocht maken.

Bekijk de case

Autorijschool New York

Voor Autorijschool New York was vooral een snelle, duidelijke site nodig. Daarom is gekozen voor een vlot one-page ontwerp. Veel ‘one-page’ websites zijn traag, omdat ze erg veel (overbodige) code, grote afbeeldingen en vaak zelfs films laden.

Bekijk de case
Logo Emmakadeantiek

Emmakadeantiek

Twee keer hebben we het genoegen gehad een website te maken voor EmmakadeAntiek; zowel in 2013 als 2016 mochten we voor ze aan de slag. Hierdoor hadden we al affiniteit met hun zaak, en konden we bestaande huisstijl-elementen gewoon meenemen (zoals het logo).

Bekijk de case
Logo Micas

Micas Horeca Automatisering

Michael van der Zee richt zich al jaren op de beste kassa-systemen voor de horeca; dit zijn systemen die hij zelf bouwt. Zijn site reflecteert een professionele en directe houding.

Bekijk de case
Logo City Train Leeuwarden

City Train Leeuwarden

Voordat de toeristentrein in Leeuwarden ging rijden wilde Jelle de Visser al een site klaar hebben.

Bekijk de case
Logo Het Wapen van Leeuwarden

Het Wapen van Leeuwarden

In eerste instantie zou Leobite enkel de bestaande site van het Wapen van Leeuwarden repareren, zodat deze weer zou functioneren. Maar al snel bleek het gemakkelijker om een geheel nieuwe site te ontwerpen.

Bekijk de case

Leeuwarder Verenigingswijzer

De Leeuwarder Verenigingswijzer is een handige test om snel de vereniging te vinden die het meest bij jou past.

Bekijk de case
Logo Broersma Schoongemak

Broersma Schoongemak

Wij mochten de website ontwerpen voor Jan Broersma, die sinds kort voor zichzelf was begonnen als glazenwasspecialist. Jan wilde graag een site met een enkele pagina; zo hoeven gebruikers niet door te klikken, maar konden ze scrollen en meteen foto’s zien van zijn werk.

Bekijk de case